Formulari d'adhesió al Pacte per la recuperació, conservació i revalorització de les varietats tradicionals de cultiu i els coneixements associats de les comarques castellonenques

Tomaques

Enllaç al pacte clica ací

A que et compromets al signar el pacte?

Les persones a títol individual i les entitats públiques i privades que s'adhereixen a aquest pacte es comprometen a promoure o participar de les accions de conservació que s'esmenten en el pacte, així com a promoure la creació i el desenvolupament d'una xarxa ciutadana dirigida a la recuperació, conservació i revalorització de les varietats tradicionals de cultiu, la cultura llauradora i els agroecosistemes rurals del nostre territori.

Treballar enxarxades i de manera horitzontal naix de la convicció que les varietats tradicionals de cultiu i els coneixements tradicionals associats són béns comunals, i junt amb la comunitat social que els gestiona i els valors, costums i normes que s'utilitzen per gestionar-lo constitueixen un procomú, és a dir, allò que és de tothom i de ningú al mateix temps. Un tresor llegat i compartit que cal custodiar en col·lectiu.

A través de este sitio web no se recaban datos de carácter personal de las personas usuarias sin su conocimiento, ni se ceden a terceros.

forms.komun.org no utiliza cookies para recoger información de las personas usuarias, ni registra las direcciones IP de acceso. Únicamente se utilizan cookies propias, de sesión, con finalidad técnica (aquellas que permiten la navegación a través del sitio web y la utilización de las diferentes opciones y servicios que en ella existen).