Adhesió al manifest i la manifestació

DEFENSEM LA TERRA, CONSTRUÏM EL FUTUR!

Les lluites ecologistes i socials ens unim i fem una crida a la participació en la propera gran manifestació el dissabte 4 de març a les 18h a Plaça Catalunya (Barcelona) sota el lema “Defensem la terra, construïm el futur!”.

Les nostres lluites potser estan separades territorialment però responen a un denominador comú: el sistema econòmic depredador i extractiu en el qual vivim. Des dels jocs olímpics del Pirineu, a la lluita per l’horta valenciana, passant per la massificació turística de les illes Balears, l’ampliació de l’aeroport del Prat, el megacasino de Hard Rock, la construcció del 4t Cinturó, destruir la terra amb línies d’alta tensió, MATS, gasoductes, macroplantes solars i eòliques, abocadors, espoli i destrucció de rius i rieres, plans urbanístics especulatius o projectes que ataquen les condicions de vida de les veïnes o la natura.

Diferents territoris, diferents atacs, però la mateixa problemàtica i la mateixa solució: l’organització popular per a canviar el model econòmic en què vivim. La unió entre pobles, barris i ciutats de tot arreu és la clau per a crear una consciència i sentiment de pertinença a les nostres viles, per a poder ser respectades i deixar de ser decorats on els polítics de torn poden fer i desfer com els dicti el mercat.

Per això reivindiquem l’organització per fer front comú a tots els atacs contra el territori i contra les nostres vides. Perquè voldran enterrar-ho tot sota una capa de ciment, però no saben que les nostres arrels són molt més fortes i trencarem totes les barreres que ens posin per davant.

Manifest aquí.

A través de este sitio web no se recaban datos de carácter personal de las personas usuarias sin su conocimiento, ni se ceden a terceros.

forms.komun.org no utiliza cookies para recoger información de las personas usuarias, ni registra las direcciones IP de acceso. Únicamente se utilizan cookies propias, de sesión, con finalidad técnica (aquellas que permiten la navegación a través del sitio web y la utilización de las diferentes opciones y servicios que en ella existen).