Inscripció als tallers

Cartell taller

Per reservar plaça cal inscriure’s al formulari i us enviarem un correu de confirmació. Porteu roba còmode i que es pugui embrutar!

De Mans a Terra:
En virtut de la Llei orgànica de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digitals 3/2018 de 5 de desembre de 2018, l'Associació de Mans a Terra destinem la informació facilitada a tractar-la amb la finalitat única de prestar el servei sol·licitat i requerit, incloent-hi gestions vinculades. Les dades proporcionades es conservaran en un fitxer, documentació propietat de l'Associació de Mans a Terra, durant la nostra relació o temps necessari de conformitat amb les obligacions legislatives. Les dades no seran cedides a tercers excepte en casos en què existeixi una obligació legal. Es pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió/oblido, oposició, portabilitat i limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça info@demansaterra.cat.

Forms.komun:
A través de este sitio web no se recaban datos de carácter personal de las personas usuarias sin su conocimiento, ni se ceden a terceros.

forms.komun.org no utiliza cookies para recoger información de las personas usuarias, ni registra las direcciones IP de acceso. Únicamente se utilizan cookies propias, de sesión, con finalidad técnica (aquellas que permiten la navegación a través del sitio web y la utilización de las diferentes opciones y servicios que en ella existen).