PROGRAMARI DE CODI OBERT: UNA ALTERNATIVA TECNOLÒGICA

Xerrada amb Josué Coloma on aclarirem el concepte de codi obert en relació amb el programari lliure i el propietari, analitzarem els avantatges i inconvenients del seu ús i farem una panoràmica d'aplicacions de codi obert que es poden descarregar de manera gratuïta d'Internet.

En aquest cicle d’Empoderament Tecnològic de MediaEstruch, l’àrea d’Arts Digitals de l’Estruch Fàbrica de Creació de Sabadell, diferents creadores i pensadores entorn la tecnologia, l’Internet i la cultura digital ens conviden a descobrir i aplicar eines i tècniques d’empoderament entorn als dispositius que utilitzem, la nostra connexió a Internet, al nostre dret a la privacitat i a la forma de relacionar-nos amb les noves tecnologies de la informació.

4 de Juny 18h

  Send me confirmation by mail

A través de este sitio web no se recaban datos de carácter personal de las personas usuarias sin su conocimiento, ni se ceden a terceros.

forms.komun.org no utiliza cookies para recoger información de las personas usuarias, ni registra las direcciones IP de acceso. Únicamente se utilizan cookies propias, de sesión, con finalidad técnica (aquellas que permiten la navegación a través del sitio web y la utilización de las diferentes opciones y servicios que en ella existen).