Adhesions al manifest Stop Creuers

Recollida d'adhesions de col·lectius per a la campanya Stop Creuers que encetem aquest 2023.

Des de diferents moviments socials iniciem una campanya per reclamar la desaparició total de la indústria de creuers a tot el territori català i l'aturada de les ampliacions portuàries.
Davant dels efectes nocius dels creuers en el seu entorn i en un context d'escassetat d'energia és irracional que aquesta indústria, dominada per unes poques grans multinacionals, continuï expandint-se al nostre país. La inacció dels nostres polítics, que no aborden el problema, ni tan sols plantegen una agenda de reducció dels creuers i que, fins i tot, estan proposant mesures que poden acabar afavorint l'arribada de més vaixells, fa que ens organitzem per iniciar aquesta campanya.
Aquest manifest és l'inici d'una sèrie d'actes i mobilitzacions que seguiran en els propers mesos.
Trobareu el manifest aquí.
Gràcies,
ABDT (Assemblea de Barris pel Decreixement Turístic)
Ecologistes en Acció,
Stop Creuers Tarragona
Xarxa per la Justícia Climàtica
Zeroport, plataforma pel decreixement del port i l'aeroport
**Adhesions només per a organitzacions socials i ambientals sense vinculació amb partits polítics.

A través de este sitio web no se recaban datos de carácter personal de las personas usuarias sin su conocimiento, ni se ceden a terceros.

forms.komun.org no utiliza cookies para recoger información de las personas usuarias, ni registra las direcciones IP de acceso. Únicamente se utilizan cookies propias, de sesión, con finalidad técnica (aquellas que permiten la navegación a través del sitio web y la utilización de las diferentes opciones y servicios que en ella existen).