PRÀCTIQUES FORMATIVES

En tant que considerem fonamental que els futurs ensenyants posin en pràctica allò aprés durant la formació d’ensenyants (novembre 2021 - abril 2022) aquesta contempla en el seu últim apartat, la realització de les pràctiques formatives.

L’objectiu és permetre aplicar i complementar els coneixements adquirits en un context real , així com realitzar una primera experiència del funcionament d’una aula.

Cerquem comptar amb l’equip de voluntariat (5 persones voluntàries per jove ensenyant) per a què durant 4 sessions s'efectuï acompanyament actiu amb ànim de:

• facilitar que el jovent desenvolupi les sessions de classe de forma autònoma.
• observar la intervenció formativa.
• participar a les respectives dinàmiques realitzades a l’aula.
• respectar ritmes i equívocs.

Entorn formatiu amb mesures de seguretat COVID-19 (espai, ventilació, mascaretes, higiene, número participants...)

Les pràctiques es realitzen a l'Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14. Tarragona).

Mitjançant aquest formulari no es recullen dades de caràcter personal de les persones usuàries sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

forms.komun.org no utilitza cookies per recollir informació de les persones usuàries, ni enregistra les adreces IP d'accés. Solsament es fan servir cookies pròpies - de sessió- amb finalitat tècnica permetent la navegació al lloc web i l'ús de les diferents opcions i serveix que en aquesta existeix.