PRÀCTIQUES FORMATIVES

En tant que considerem fonamental que els futurs ensenyants posin en pràctica allò aprés durant la formació d’ensenyants (novembre 2021 - abril 2022) en el seu últim apartat, aquesta contempla la realització de les pràctiques formatives.

L’objectiu és permetre aplicar i complementar els coneixements adquirits en un context real, així com realitzar una primera experiència del funcionament d’una aula.

Cerquem comptar amb l’equip de voluntariat (5 persones voluntàries per jove ensenyant) per a què durant 3 sessions s'efectuï acompanyament actiu amb ànim de:

• facilitar que el jovent desenvolupi les sessions de classe de forma autònoma.
observar la intervenció formativa.
participar a les respectives dinàmiques realitzades a l’aula.
respectar ritmes i equívocs.

Entorn formatiu amb mesures de seguretat COVID-19 (espai, ventilació, mascaretes, higiene, número participants...)

Les pràctiques es realitzen a l'Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14. Tarragona)

Mitjançant aquest formulari no es recullen dades de caràcter personal de les persones usuàries sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

forms.komun.org no utilitza cookies per recollir informació de les persones usuàries, ni enregistra les adreces IP d'accés. Solsament es fan servir cookies pròpies - de sessió- amb finalitat tècnica permetent la navegació al lloc web i l'ús de les diferents opcions i serveix que en aquesta existeix.